Κάνει το ΓΥΡΟ του ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ: Το ΔΑΚΡΥ του ΠΟΥΤΙΝ κατά την ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ! (βίντεο) ~ trelh agelada.com
Share Button

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Κάνει το ΓΥΡΟ του ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ: Το ΔΑΚΡΥ του ΠΟΥΤΙΝ κατά την ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ! (βίντεο)




Share


Δείτε το βίντεο και διαβάστε γιατί δάκρυσε στη Μογγολία, ο “σκληρός” Βλαδίμηρος Πούτιν…

Το ειρηνευτικό σχέδιο που παρουσίασε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν από τη μακρινή Μογγολία είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει διπλωματικούς ελιγμούς και να δώσει μια δικαιολογία στην ΕΕ να αναβάλλει την επιβολή νέου πακέτου κυρώσεων, ενώ δίνει ελπίδες στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας να βγει από τον αιματηρό εμφύλιο.

Τα παραπάνω αναφέρει δημοσίευμα των N.Y. Times μετά την επίσκεψη Πούτιν στη Μογγολία.

“Η ιδέα της εκεχειρίας και της μόνιμης κατάπαυσης του πυρός έγινε δεκτή με ανάμεικτα συναισθήματα στο Κίεβο, αλλά οι περισσότεροι ουκρανοί ελπίζουν στην εκεχειρία, τρομοκρατημένοι από τους χιλιάδες νεκρούς και ανήσυχοι για το οικονομικό κόστος του εμφυλίου, σε μια χώρα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας.

Ο χειμώνας πλησιάζει και η κόντρα Κιέβου – Μόσχας για το φυσικό αέριο φαίνεται αδύνατον να επιλυθεί, όσο συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στα ανατολικά της χώρας”, αναφέρει το άρθρο των Times.

Εκείνο που πάντως προκαλεί εντύπωση, είναι το περιβόητο “κλάμα του Πούτιν” που έκανε τον γύρο του κόσμου. Για την ακρίβεια, όταν ακούστηκε ο ΡΩΣΙΚΌΣ εθνικός ύμνος στην πλατεία Chinggis Khaan προς τιμήν του επισκέπτη προέδρου, ο Πούτιν φαίνεται να δακρύζει.

Πολλοί το συσχέτισαν με τη συγκίνηση του για το εθνικό φρόνημα, άλλοι με την διεθνή πίεση που δέχεται τελευταία και άλλοι ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα τυχαίο συμβάν. Επίσημη αντίδραση από τη Μόσχα πάντως, δεν υπήρξε.


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου